BQYachting

Reizen

Vliegtickets en ferry's

Heb je een zeiljacht gehuurd? Laat BQ Yachting dan ook je vliegtickets verzorgen. Wij zoeken graag voor jou de beste reistijden en tarieven. Ook als je liever vanaf Dusseldorf of Brussel vertrekt.

De meeste mensen die naar Griekenland op vakantie gaan, komen met het vliegtuig. Er gaan meerdere keren per dag rechtstreeks vluchten naar Athene vanaf Schiphol Amsterdam:

  • Transavia 1x per dag rechtstreeks
  • KLM 2x per dag rechtstreeks
Ook vanaf Eindhoven vliegt Transavia naar Athene, al is dat niet dagelijks. Vliegen naar Athene is aan te raden voor de gebieden: Saronische golf, Argolische golf, Cycladen en Sporaden. Al moet je voor die laatste daarna nog over land en met de ferry verder.

Lefkas is ook rechtstreeks te bereiken vanaf Nederland. Je vliegt dan op Preveza. Deze prijzen kunnen in de zomermaanden echter oplopen tot wel 550 euro per ticket, dus kiezen sommige mensen ervoor om te vliegen op Athene of Corfu en vanaf daar over land verder te reizen.

Om naar de Sporaden te komen kun je vliegen op Skiathos, Athene, of op Volos.

De Dodekanesos is het best te bereiken met een vlucht naar Kos of Rhodos. In de zomermaanden biedt Transavia rechtstreekse vluchten op zondag en dinsdag. De luchthaven van Kos ligt op 1 uur rijden van de haven.

Vragen over je vliegreis of het liever uit handen geven en aan ons overlaten? Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Wij zeilen!
Neem contact met ons op

info@bqyachting.com
Duinrugstraat 47, 1361 BD Almere
+31 36 84 83 482

Volg ons!

@bqyachting

Like ons!