Zeiljacht huren

Met je eigen jacht over het kraakheldere water op zoek naar de meest idyllische plekjes. Voor anker in een verborgen baai of genieten van de lokale specialiteiten in dat ene kleine vissersdorpje? De zee is helemaal van jou.

BQ Yachting biedt een ruime keuze aan zeiljachten op toplocaties. Huur bij ons een zeiljacht en je hebt de vrijheid om vanuit de gekozen vertrekhaven je eigen route te bepalen. Lange afstanden zeilen of juist korte tochtjes naar zoveel mogelijk mooie baaien en pittoreske dorpjes. Zeilen op je eigen jacht geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Naast het huren van een zeiljacht kun je ook een catamaran huren. Wil je meer lezen over het verschil tussen een catamaran en een monohull, klik dan hier.

Extra opties

Schipper

Heb je weinig ervaring met zeilen of heb je gewoon graag wat extra hulp aan boord? Bij BQ Yachting kan je een Nederlandstalige schipper inhuren. Deze kan je alles leren over het zeilen, of je gewoon bijstaan en wat werk en verantwoording uit handen nemen. Wanneer je een schipper inhuurt, slaapt deze gewoonlijk ook op het zeiljacht. Natuurlijk kan hij of zij ook aan wal slapen, maar dan komen daar wel extra kosten voor bij. Wanneer een schipper niet aan boord slaapt, ben je 's nachts zelf verantwoordelijk voor het jacht. Wanneer bijvoorbeeld de wind opsteekt of het anker gaat krabben, is het eigenlijk wel prettig als de schipper in de buurt is.

Je bent er natuurlijk helemaal vrij in om te bepalen of de schipper met jullie mee eet, of dat hij alleen eet. Ook kan de schipper het zeiljacht in principe alleen zeilen, maar helpen met zeilen is altijd mogelijk. De schipper leert je graag van alles en wie weet kun je na een week wel helemaal zelf het jacht varen. Schippers kosten de eerste week €895. Voor elke opvolgende week betaal je €495. Vaar je mee in een flottielje, dan kan de schipper op het moederschip slapen waardoor jullie in de avond en de ochtend alle privacy hebben. Een week een schipper inhuren kost dan € 995.

Flottielje

Zeil mee in een van onze flottieljes! Flottielje zeilen betekent:

  • Meeprofiteren van de kennis van de flottieljeleider: zowel het vaargebied als het zeilen, navigeren en manoeuvreren.
  • Vrijheid en privacy van het zeilen op een eigen schip.
  • Gezelligheid! Kinderen zien elke avond hun leeftijdsgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes weer terug.
Flottielje begeleiding kost € 195 per week. Lees hier meer over onze flottielje zeilvakanties.

Instructiedag

Wil je de eerste dag (of dagen) weer even op weg worden geholpen? Of vind je het gewoon prettig om de eerste dag het vertrouwen terug te krijgen samen met een ervaren schipper? Boek dan een instructiedag. Een ervaren (Nederlandse) schipper van BQ Yachting zeilt dan met je mee. De schipper neemt dan dus niet alles van je over, maar helpt waar nodig en geeft handige tips. Je kunt natuurlijk zelf aangeven waarbij je graag extra instructie wil. Een instructiedag kost € 175 per dag indien er een schipper ter plaatse is.

Wacht niet.
Begin met genieten.

Boek nu!

Wij zeilen!
Neem contact met ons op

info@bqyachting.com
Prins Hendrikkade 511H 1011 TE Amsterdam
020 320 2927