.

Reizen

Vliegtickets

Heb je een zeiljacht gehuurd? Laat BQ Yachting dan ook je vliegtickets verzorgen. Wij zoeken graag voor jou de beste reistijden en tarieven. Ook als je liever vanaf Dusseldorf of Brussel vertrekt.

De meeste mensen die naar Griekenland op vakantie gaan, komen met het vliegtuig. Er gaan meerdere keren per dag rechtstreeks vluchten naar Athene vanaf Schiphol Amsterdam:

  • Transavia 1x per dag rechtstreeks
  • KLM 2x per dag rechtstreeks

Ook vanaf Eindhoven vliegt Transavia naar Athene, al is dat niet dagelijks. Vliegen naar Athene is aan te raden voor de gebieden: Saronische golf, Argolische golf, Cycladen en Sporaden. Al moet je voor die laatste daarna nog over land en met de ferry verder.Een andere optie om naar de Sporaden te komen is vliegen op Skiathos of Volos. Lefkas (voor zeilen in de Ionische zee) is ook rechtstreeks te bereiken vanaf Nederland. Je vliegt dan op Preveza. Deze prijzen kunnen in de zomermaanden echter oplopen tot wel 550 euro per ticket, dus kiezen sommige mensen ervoor om te vliegen op Athene of Corfu en vanaf daar over land verder te reizen.

De Dodekanesos is het best te bereiken met een vlucht naar Kos of Rhodos. In de zomermaanden biedt Transavia rechtstreekse vluchten op zondag en dinsdag. De luchthaven van Kos ligt op 1 uur rijden van de haven.

Vragen over je vliegreis of het liever uit handen geven en aan ons overlaten? Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.Like ons!

Wacht niet.
Begin met genieten.

Boek nu!


Wij zeilen!
Neem contact met ons op

info@bqyachting.com
Duinrugstraat 47 1361 BD Almere
036 8483 482