.

Zeilcruise

Stap aan boord en laat je meevoeren door een ervaren crew die er alles aan doet om jou een topvakantie te laten beleven. Vaar unieke routes, geniet van het gemak van een eigen hostess aan boord en kom tot rust op een prachtig, luxe zeiljacht.

Bij een zeilcruise boek je een eigen cabine op een zeiljacht met schipper en hostess. Geniet volledig ontspannen op een compleet verzorgde vakantie. De schipper neemt je mee naar de mooiste plekjes die er te vinden zijn, terwijl de hostess ervoor zorgt dat je niks te kort komt aan boord. Samen met je medepassagiers beleef je de zeilvakantie van je dromen.

Niks hoeft, alles mag. Dat is een beetje een samenvatting van een zeilcruise met BQ Yachting. Er is geen zeilervaring nodig. Je hebt immers je eigen schipper en hostess aan boord die het jacht perfect kunnen varen met z’n tweeën, maar meehelpen en leren mag natuurlijk altijd. Onze crew bestaat altijd uit jonge, enthousiaste zeilers die je graag meenemen in het zeilen en manoeuvreren van een groot jacht.

Een cruise vaar je natuurlijk op een mooi, luxe zeiljacht. Daarom gaan we ook op pad met een jacht van minimaal 50ft, voorzien van alle gemakken die je nodig hebt om optimaal van je vakantie te genieten. Daar hoort natuurlijk een generator bij (zodat er altijd 220V beschikbaar is aan boord), airconditioning in de kajuit en een verwarming voor een eventuele koele avond in het voor- of naseizoen. Daarnaast heeft het jacht een ruime kajuit, fijne tweepersoons cabines, een groot dek om heerlijk op te zonnen en een brede kuip waar iedereen lekker kan zitten.

Compleet verzorgd betekent hier ook echt dat je zelf alleen nog maar hoeft te genieten. De boodschappen worden gedaan, er wordt elke dag een uitgebreid ontbijt + lunch geserveerd, ’s ochtends staat de koffie al klaar wanneer je opstaat, er zijn meer dan genoeg hapjes en snacks tussendoor, ’s middags wordt ervoor gezorgd dat de borrel klaarstaat zodra het anker de bodem raakt en gedurende de hele reis wordt het jacht netjes schoongehouden. ’s Avonds eet iedereen op eigen gelegenheid (of gezellig met elkaar) in een lokaal restaurant de lekkerste gerechten.

De route is altijd een ‘van A naar B route’ en heeft dus een verschillende op- en afstapplaats. Op deze manier kan er een zo afwisselend mogelijke route worden uitgestippeld en hoef je niet in een rondje te varen. Tijdens onze zeilreizen liggen altijd alleen de begin en eindhaven vast, de rest laten we bepalen door de wind op dat moment. We zorgen er atuurlijk altijd voor dat zowel de vertrek- als de aankomsthaven goed bereikbaar en in de buurt van een vliegveld zijn. Denk aan routes als Santorini – Kreta, Mykonos – Athene of Kos – Naxos. Bij elke route wordt er uiteraard rekening gehouden met voldoende zeiltijd, maar ook natuurlijk genoeg tijd om voor anker te gaan in mooie baaitjes of dorpjes te verkennen.

Prijzen

De prijs voor een volledig verzorgde zeilcruise inclusief verblijf aan boord, een Nederlandstalige schipper en host(ess), al het eten en drinken aan boord en een linnenpakket is als volgt:

€ 1500 pppw, twee personen € 2500 per week in 1 cabine:

€ 1500 pppw, twee personen € 2500 per week in 1 cabine:

21 augustus Athene - Mykonos
28 augustus Mykonos - Naxos
4 september Naxos - Athene

€ 1200 pppw, twee personen € 2000 per week in 1 cabine:

 
Graag een eigen badkamer bij je cabine? Voor € 250 extra heb je de hele week een privé badkamer.
Check-in vanaf 14.00 uur, check-out voor 10.00 uur

Like ons!

Wacht niet.
Begin met genieten.

Boek nu!


Wij zeilen!
Neem contact met ons op

info@bqyachting.com
Duinrugstraat 47 1361 BD Almere
036 8483 482